CBAM Navigator: Kompletna procena CBAM usklađenosti

Naša usluga specijalizovana je za pomoć kompanijama da se snađu u složenosti CBAM propisa. Nudimo sveobuhvatna i pouzdana rešenja za izračunavanje i izveštavanje o ugrađenim emisijama u proizvodnji robe, koja osiguravaju usklađenost sa zahtevima CBAM-a.

Koristeći principe ugljeničnog otiska, nudimo precizne procene emisije gasova sa efektom staklene bašte po jedinici proizvoda. Pažljivo pratimo emisije, praveći razliku između direktnih (npr. proizvodnja grejanja i hlađenja) i indirektnih emisija (npr. potrošnja električne energije). Naš fokus se proteže na ugrađene emisije relevantnih prekursora, osiguravajući sveobuhvatno profilisanje emisija za CBAM robu.

Spremni za budućnost: Pripremite se za CBAM usklađenost već danas

Otkrijte svoju ugljeničnu usklađenost i zadovoljite CBAM propise s pouzdanošću i sigurnošću uz naše usluge

Osigurajte nesmetanu usklađenost sa CBAM propisima implementacijom robusne metodologije praćenja za vaše postrojenje.

Naša usluga pomaže operaterima postrojenja u:

Budite ispred zahteva usaglašenosti uz naše stručno vođenje

Pomažemo u definisanju granica sistema za vaše postrojenje i proizvodne procese, prilagođavajući rešenja specifičnim zahtevima industrijskog sektora. Mi obezbeđujemo tačno praćenje emisija, putem standardizovanih proračuna. Počnite tako što ćete identifikovati koja roba spada u CBAM delokrug i uporedite je sa specifikacijama CBAM regulative.

Pogled u budućnost

Početak izračunavanja ugljeničnog otiska sada nudi kompanijama određene prednosti tokom CBAM tranzicionog perioda: pruža ranu identifikaciju područja poboljšanja, omogućavajući da se fokusiraju napori na najupečatljivijim merama smanjenja emisija. Uz dovoljno vremena, kompanije mogu postepeno dekarbonizirati svoje poslovanje, ulažući u obnovljive izvore energije, optimizirajući procese i poboljšavajući efikasnost. Smanjenje emisija dovodi i do dugoročnih ušteda troškova kroz niže operativne troškove i potencijalne podsticaje.

Održavajući svoje proizvode čistijim, kroz tekuću dekarbonizaciju, kompanije mogu da minimiziraju oslanjanje na karbonske kredite, smanjujući troškove i ublažavajući tržišne rizike. Uz ostale benefite, rano pokretanje ovog procesa postavlja kompanije na put ka liderstvu u održivosti, osiguravajući otpornost i konkurentnost u evoluirajućem regulatornom okruženju CBAM-a.

Ukažite nam svoje poverenje

Zainteresovani smo da popričamo o Vašem biznisu. Kontaktirajte nas preko kontakt forme. Dobićete sve potrebne informacije, a nakon toga će uslediti sastanak ili video konferencija.
Usluge

Usluge

Mi ne recikliramo, ne bavimo se upravljanjem otpadom. Sa Vama dizajniramo poslovne sisteme koji stvaraju višu vrednost proizvoda ili usluga bez otpada.

Projekti

Projekti

Naši projekti su okrenuti prvenstveno implementaciji cirkularne ekonomije u održivo poslovanje. Nastupamo na tržištu kao koordinatori ili nosioci projekata.

Aktuelnosti

Aktuelnosti

Pravovremeni pristup informacijama je od neizmerne važnosti za razvoj svakog biznisa. Naše blog objave Vam obezbeđuju najrelevantnije vesti.